Kantoorruimte Rijswijk bij FlexOffiZ

De kantoorruimte Rijswijk van FlexOffiZ zit in een mooi pand gebouwd in 2002. De kantoorruimtes zijn goed geïsoleerd en voorzien van topkoeling.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

​Kantoorruimte Rijswijk bij FlexOffiZ

Kantoorruimten te huur

De kantoorruimte Rijswijk bij FlexOffiZ is gevestigd aan de Treubstraat 1 en is gevestigd in gebouw ‘Cobbenhage, gelegen aan het businesspark Plaspoelpolder direct nabij de uitvalswegen A4 en A13 en goed bereikbaar per openbaar vervoer. Plaspoelpolder is een gewilde vestigingsplaats voor midden- en kleinbedrijven.

Op enkele autominuten bevindt zich winkelcentrum In De Boogaard met leuke winkels een supermarkt en lunchrooms. Er zit een sportschool om de hoek zodat je even lekker tussendoor of na het werk kan gaan sporten. Zo blijf je gezond!

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

De kantoorruimten zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entrée. Je krijgt een sleutel van de voordeur van het pand en een sleutel van jouw eigen kantoorruimte.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 2x per week schoongemaakt. Er is stofzuiger beschikbaar zodat jezelf jouw ruimte kan bijhouden of tegen een meerprijs is professionele schoonmaak ook mogelijk.

Voorzieningen

Je deelt een pantry voorzien van vaatwasser, koelkast, koffieapparaat en waterkoker. Uiteraard kan je ook deze faciliteiten zelf aanschaffen voor op jouw eigen kantoor. Daarnaast is er vergaderruimte aanwezig waar je gezamenlijk gebruik van mag maken. Het kantoor is toegankelijk van maandag t/m zondag van 08:00 uur tot 19:00 uur.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Bereikbaarheid:

Het pand is perfect te bereiken met auto en met openbaar vervoer. Station Rijswijk zit op 5 minuten loopafstand. Met de auto zit je zo op de A4 en de A13. Om in de middag te lunchen heb je verschillende eetgelegenheden.

Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Er is een bushalte voor de deur en elke 12 minuten vertrekt er een bus naar Station Rijswijk (reistijd 7 min.).

Adres:

Treubstraat 1
2281 EG Rijswijk

Brochure Kantoorruimte Rijswijk

Prijzen

Kantoor met 1 werkplek (S)

(€ 450,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 3 werkplekken (L)

(€ 900,- per maand excl. BTW)

Verdieping

(op aanvraag)

Kantoor met 2 werkplekken (M)

(€ 600,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 4 werkplekken (XL)

(€ 1.200,- per maand excl. BTW)