FlexOffiZ heeft momenteel 12 vestigingen door heel Nederland en verhuurt kant en klare kantoorruimte aan (startende) ondernemers, tegen scherpe tarieven en met flexibele opzegtermijnen (1 maand). Juist door deze flexibiliteit is FlexOffiZ erg geliefd bij ondernemers.

Heropening FlexOffiZ Zwolle

Kantooraanbieder FlexOffiZ heropent op 1 november 2018 haar deuren aan de Rijnlaan 25 in Zwolle. De afgelopen 5 jaar was FlexOffiZ Zwolle gehuisvest aan de Jufferenwal 30 naast de Mediamarkt. Helaas moest FlexOffiZ in juni van dit jaar, plaatsmaken toen de pandeigenaar het hele gebouw verhuurde aan één bedrijf.

De afgelopen maanden heeft FlexOffiZ druk gezocht naar een nieuwe vestiging, dit is nu gelukkig gelukt aan de Rijnlaan 25.

Het pand aan de Rijnlaan is gelegen tegenover winkelcentrum Aa-landen en beschikt over ruime parkeergelegenheid en ligt nabij openbaarvervoer en uitvalswegen. Een eigen kantoor heb je al vanaf €300,– all-inclusive. Eigenlijk is alles wat je nodig hebt om goed te kunnen ondernemen is aanwezig!’ vertelt Eveline van Daal van FlexOffiZ.

Kennismakingsbijeenkomst

Op donderdag 8 november 2018 is er een kennismakingsbijeenkomst.
Geïnteresseerden zijn dan van harte welkom tussen 15:00 uur en 17:00 uur!
Aanmelden kan via info@flexoffiz.nl.

Bekijk de vestiging FlexOffiZ Zwolle online.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Lizetta is je als salesmanager graag van dienst met het vinden van een geschikte kantoorruimte. Of je nou zzp’er of een corporate organisatie bent; Lizetta denkt graag met je mee en neemt daarbij alle zorg uit handen. Neem gerust contact op met haar via 06-29572759, 020-5720153 of lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl.

Volg ons actuele aanbod!