“The seven-year itch”

Een poosje geleden realiseerde ik mij dat ik alweer bijna zeven jaar voor FlexOffiZ actief ben. De tijd vliegt en in alle bevlogenheid sta je er soms niet helemaal bij stil welke bijdrage je met je dienstverlening levert in de bedrijfsvoering van de relaties. Hoe zit het met die relaties? Wat kan ik nog meer van ze leren? Een soort van ‘seven-year itch’ maakte zich van mij meester.

Ik heb daarom de afgelopen weken, in contact met pandeigenaren waarvoor FlexOffiZ werkt of heeft gewerkt, hen één simpele, maar essentiële vraag gesteld: “Wat heeft FlexOffiZ voor jou betekend?”

Zeer waardevolle gesprekken

Het waren waardevolle gesprekken die niet alleen inzicht gaven in de impact van onze diensten, maar ook de diepgaande verbinding tussen FlexOffiZ en onze gewaardeerde partners onderstreepten. De antwoorden waren divers en boeiend, variërend van efficiënt ruimtegebruik tot waardevermeerdering van vastgoed, en van professioneel beheer tot verhoogde bezettingsgraden.

Hier onder de zes mooiste quotes uit deze gesprekken:

1. Efficiënt ruimtegebruik

“Jullie flexibele aanpak in ruimtebeheer heeft ons geholpen om elke vierkante meter van het pand optimaal te benutten. Door leegstaande ruimtes te transformeren tot bruikbare werkplekken, genereren ze nu een constante stroom aan huurinkomsten.”

2. Verhoogde bezetting

“Met jullie uitgebreide netwerk en doordachte marketingstrategie zijn we in staat geweest om de bezettingsgraad van panden aanzienlijk te verhogen. Dit betekent voor ons minder leegstand en een maximalisatie van het rendement.”

3. Professioneel beheer

“Het toegewijde FlexOffiZ team neemt ons veel dagelijkse beheertaken uit. Van klantenservice tot onderhoud, jullie zorgen ervoor dat onze panden altijd in topconditie verkeren, zodat wij ons kunnen richten op andere investeringskansen.”

4. Flexibele huurovereenkomsten

“De flexibele huuropties die FlexOffiZ biedt, trekt een breed scala aan huurders aan, van start-ups tot gevestigde bedrijven. Dit vergroot de aantrekkelijkheid van de panden op de markt en biedt meer mogelijkheden om ons rendement te optimaliseren.”

5. Innovatieve Technologieën

“Met geavanceerde technologische systemen stellen jullie mij in staat om real-time inzicht te krijgen in de prestaties van mijn vastgoed. Dit stelt mij in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en mijn investeringen te maximaliseren, terwijl ik tegelijkertijd volledige controle behoud.”

6. Waardevermeerdering van vastgoed

“De samenwerking met FlexOffiZ heeft geleid tot een aantoonbare verhoging van de marktwaarde van onze panden. De combinatie van verbeterde bezettingsgraden, professioneel beheer en aantrekkelijke huuropties draagt bij aan de algehele waardegroei van het vastgoed.”

Op naar de volgende zeven jaar!

Het is hartverwarmend om te horen hoe onze inspanningen daadwerkelijk het verschil maken voor de pandeigenaren die we bedienen. Deze feedback zal ons helpen om onze diensten voortdurend te verbeteren en nog beter aan te sluiten bij de behoeften van onze partners.

Ik wil iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan dit ‘mini-onderzoek’. De input is van onschatbare waarde voor ons streven naar voortdurende groei en excellentie.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner