Staat jouw pand, voor een deel, of volledig leeg? FlexOffiZ zorgt direct voor huurders en rendement! FlexOffiZ is een flexibel kantoorconcept met 12 vestigingen door heel Nederland. Wij ontzorgen volledig bij de verhuur en nemen alle commerciële-, financiële- en administratieve taken uit handen.

Leegstandskosten zijn vanaf nu verleden tijd!

Samenwerken kan op verschillende manieren; op tijdelijke basis (tot die ene grote huurder is gevonden) of op langere termijn, gewoon omdat je graag dynamiek in je pand wilt en niet afhankelijk wil zijn van één huurder (risicospreiding).

“Met maandelijks opzegbare contracten zit je nooit lang aan ons vast”.

FlexOffiZ werkt met huurcontracten die maandelijks opzegbaar zijn. Hierdoor houd je de regie in eigen hand en dat is prettig.

Waarom FlexOffiZ?

  • Direct rendement
  • Geen leegstandskosten
  • Pand is direct meer waard
  • Pand is verzekerd
  • Dynamiek en levendigheid trekt nieuwe huurders
  • Geen omkijken meer naar verhuur
  • Maandelijks opzegbaar
  • Ontzorgt!

Wil jij samenwerken met FlexOffiZ?

Ben jij of ken jij een eigenaar die kampt met leegstand, dan maken wij graag geheel vrijblijvend een afspraak. FlexOffiZ werkt op basis van een managementovereenkomst maar is ook geïnteresseerd om na een proefperiode zelf te gaan huren. De mogelijkheden bespreken we graag!

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden