Het aanbod van FlexOffiZ is ook flexibel: zo komen er met regelmaat nieuwe vestigingen bij. Wij proberen op die manier het aanbod zo goed mogelijk te matchen met de behoefte in de markt. Nu met een toevoeging in ’t Groene Hart.

FlexOffiZ start met verhuur van kantoorruimte in Reeuwijk

Opening op 1 april 2019

FlexOffiZ heeft er een nieuwe vestiging bij FlexOffiz Reeuwijk. Direct gelegen aan de A12 is dit de meest centrale locatie in de Randstad. Kantoorruimte Reeuwijk ligt op een multi functioneel complex waar ruimte is voor kantoren, winkels en ondersteunende horeca. Door de directe ligging aan de A12 is bereikbaarheid perfect en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Kom je met het openbaarvervoer? De bus stopt voor de deur!

Maandelijks opzegbaar en niet duur!

Bij FlexOffiZ kunnen startende ondernemers zoals zzp’ers en mkb’ers op flexibele basis een kantoor huren. Dit is al mogelijk vanaf € 300,00 per maand, bovendien werkt FlexOffiZ met contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Zo zit je nergens aan vast of ben je op zoek naar grotere metrages? Ook hiervoor kan je bij FlexOffiZ terecht!

Cappuccino en tosti’s en evenementen

Gelijktijdig zal ook horeca ondernemer Dryve Market zich op de Reeuwijkse Poort vestigen. Hier kun je  een heerlijke cappuccino drinken of een broodje eten tijdens de lunch. Maar ook voor het cateren van een zakelijke bijeenkomst of het hosten van een personeelsfeest kan je bij Dryve Market terecht.

Heerlijk suppen op de Reeuwijkse Plassen

Naast het werken wil je natuurlijk ook ontspannen. Ook dat kan in de directe omgeving bijvoorbeeld bij sportcentrum Doets of lekker suppen aan de Reeuwijkse Plassen. Wat wil je als ondernemer nog meer!

Informatie over het huren van kantoorruimte

Enthousiast?  Meer informatie over kantoorruimte in Reeuwijk? Plan dan hier uw bezichtiging of neem  contact op. 

 

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner