Leegstandskosten zijn vanaf nu verledentijd!

FlexOffiZ telt momenteel 14 vestigingen door heel Nederland en daarbij wordt de eigenaar volledig ontzorgd. Leegstand of wachten op transformatie is geen probleem meer want FlexOffiZ staat in de top 10 van alle businesscenters en neemt FlexOffiZ daarbij alle taken die bij het runnen van een businesscenter horen volledig uit handen.

“Tijdelijke of langdurig? U bepaalt!”

 • Kortlopende samenwerking
  Samenwerken kan op tijdelijke basis omdat het pand op transformatie wacht of op die single tenant en in die tijd verhuurt FlexOffiZ uw pand aan startende ondernemers. Hierdoor is er gelijk dynamiek in het pand en trekken de zittende huurders weer andere huurders aan. Mogelijk zelfs die single tenant waar u al zo lang naar zoekt en… het pand verloedert niet en behoudt zijn waarde.
 • Langlopende samenwerking
  Of u gaat een samenwerking aan voor langere termijn, gewoon omdat u graag levendigheid in uw pand wil en niet afhankelijk wil zijn van één huurder (risicospreiding). Wist u dat FlexOffiZ ook kan besluiten om zelf vaste huurder te worden? Dan slaat u dus 2 vliegen in 1 klap! Bovendien zijn de contracten maandelijks opzegbaar dus u zit nooit lang aan ons vast als u andere plannen heeft.


“Met maandelijks
opzegbare contracten zit u nooit lang aan ons vast”

 

Waarom FlexOffiZ?

 • Direct rendement
 • Geen leegstandskosten
 • Dynamiek en levendigheid trekt nieuwe huurders
 • Geen omkijken meer naar verhuur
 • Maandelijks opzegbaar

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner