Het aanbod van FlexOffiZ is ook flexibel: zo komen er met regelmaat nieuwe vestigingen bij. Wij proberen op die manier het aanbod zo goed mogelijk te matchen met de behoefte in de markt. Nu met een toevoeging in de regio Breda.

FlexOffiZ start met verhuur van kantoorruimte in Breda

Opening op 14 augustus 2019

Half augustus opent FlexOffiZ een nieuw business center aan de Hooilaan 1 in Breda. Deze zichtlocatie ligt aan de Noordelijke Randweg, nabij uitvalswegen en openbaar vervoer. Parkeren kan op het eigen terrein. Dit is een ideale locatie voor de startende ondernemer die nu nog aan de keukentafel zit te werken en een niet al te groot budget heeft. Met de opening van de vestiging in Breda telt FlexOffiZ veertien vestigingen door heel Nederland.

Maandelijks opzegbaar

FlexOffiZ werkt met flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn. De kantoren zijn gemeubileerd en beschikken over wifi en de vergaderruimte is gratis te gebruiken voor de huurders. Ben je op zoek naar grotere metrages? Ook hiervoor kan je bij FlexOffiZ terecht

Informatie over het huren van kantoorruimte

Wil je meer informatie over het huren van kantoorruimte aan de Hooilaan 1 in Breda? Neem dan contact op met FlexOffiZ, bel 020 572 0135 of kijk op www.flexoffiz.nl. U kunt ook eenvoudig een belichting inplannen op een moment dat u het beste uitkomt.

Over FlexOffiZ

FlexOffiZ is een kantooraanbieder van flexibele kantoorruimte. In 2012 is FlexOffiZ ontstaan vanuit Annexum BV om te kunnen voorzien in de groeiende behoefte om op een flexibele manier kantoorruimte te kunnen huren en doeltreffende oplossingen te kunnen aanbieden voor het leegstand probleem in Nederland.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner