FlexOffiZ gaat samenwerken met ReMind

FlexOffiZ en ReMind Allround Office Support starten op 1 juni een samenwerking waardoor het huren van een kantoorruimte bij FlexOffiZ nog aantrekkelijker wordt. Doordat beide organisaties de krachten bundelen huur je niet alleen een goed geoutilleerde kantoorruimte maar heb je ook beschikking over iedere denkbare vorm van kantoorondersteuning.

Al enige tijd was FlexOffiZ op zoek naar een geschikte partner om haar dienstverlening uit te breiden met office support. Met de toegevoegde dienstverlening van ReMind wordt het voor huurders mogelijk om meteen vanaf de start in één van de FlexOffiZ vestigingen te kunnen beschikken over een professionele backoffice. Alle ondersteunende diensten die het professioneel voeren van een kantoor makkelijker maken, zijn terug te vinden op onze BackOffiZ Support pagina.

Een kantoor met telefonische support

De eerste service die mogelijk wordt binnen de samenwerking is telefonisch support op afstand. Met deze telefoonservice is een huurder altijd optimaal bereikbaar. De telefoon wordt voor de huurder aangenomen, voor zover mogelijk beantwoord, berichten worden genoteerd en er wordt eventueel doorgeschakeld. Daarbij kun je erop rekenen dat jouw klanten altijd te woord worden gestaan op een manier die past bij jouw organisatie.

Over ReMind Allround Office Support

ReMind Allround Office Support brengt veel ervaring met zich mee. Het bedrijf is in 32 jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf met 4 vestigingen in Bussum, Hilversum, Baarn en Huizen. Het team bestaat uit veertien vaste medewerkers met daaromheen een flexibele schil van professionals. ReMind werkt voor ruim 200 organisaties, van groot tot klein, profit en non-profit, zowel landelijk en internationaal.

Over FlexOffiZ

FlexOffiZ is een aanbieder van flexibele kantoorruimte met 16 vestigingen door heel Nederland. In 2012 is FlexOffiZ ontstaan vanuit vastgoedbelegger Annexum Invest om te kunnen voorzien in de groeiende behoefte om op een flexibele manier kantoorruimte te kunnen huren en doeltreffende oplossingen te kunnen aanbieden. FlexOffiZ biedt volledig ingerichte kantoorruimte met een flexibele huurtermijn aan door heel Nederland en werkt met all-inclusive prijzen. Ook als je eigenaar bent van een pand en je wenst daar graag meer omzet uit te halen, kan FlexOffiZ je helpen met de verhuur.

Enthousiast kijken wij uit naar een vruchtbare samenwerking!

Wil je afspraken maken voor jouw BackOffiZ Support?

Wil je weten wat dit concreet voor jou kan betekenen? Zocht je al langer een partner die jou op het gebied van office support al het werk uit handen neemt? Ga naar de BackOffiZ Support pagina en vul het formulier in. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner