FlexOffiZ en Werkstek gaan samenwerken in Baarn

Flexibele kantooraanbieders FlexOffiZ en Werkstek gaan samenwerken voor de verhuur van de kantoren aan de Amalialaan 126 in Baarn. Doordat beide organisaties de krachten bundelen huur je niet alleen een goed geoutilleerde kantoorruimte maar heb je ook geen omkijken meer naar andere zaken die bij het huren van kantoorruimte komt kijken. En blijf je flexibel met je contract!

FlexOffiZ en Werkstek kennen elkaar al jaren en wisten elkaar al vaak te vinden. Beide partijen houden er namelijk een wat afwijkende visie op na. Ze geloven namelijk niet zo in concurrentie, maar zijn van mening dat je elkaar juist moet versterken. Zo speelden ze elkaar al regelmatig ‘de bal toe’ bij zoekopdrachten voor kantoren, waar ze op dat moment niet aan konden voldoen.

“Het gaat er uiteindelijk om dat de ondernemer een geschikt kantoor vindt en geholpen wordt bij zijn zoektocht in de wirwar van flexibele kantooraanbieders. Dat staat bij ons op de 1e plaats” vertelt Ernst Wilton van Werkstek. Lizetta van Coevorden van FlexOffiZ knikt instemmend en vult aan; “De ene keer komt de huurder terecht bij Werkstek en de volgende keer weer bij FlexOffiZ of andersom, dat maakt niet uit”.

Een kantoor met een all-in prijs

Werkstek en FlexOffiZ werken met flexibele huur variërend van 1 maand tot 5 jaar en alles wat daartussen zit. Daarnaast zijn de huurprijzen all-inclusive, wel zo overzichtelijk. Dat alle kosten inbegrepen zijn in de huur en je niet achteraf nog wordt verrast met kosten van gas, water en licht, of internet. Ook mogen de huurders gratis gebruik maken van de vergaderruimte en is er een gezamenlijk pantry. Op de Amalialaan 126 heb je al een afsluitbare kantoorruimte vanaf € 450,– per maand (all-in, ex btw), maandelijks opzegbaar!

Wil je een afspraak maken?

Ben je opzoek naar kantoorruimte? Denk dan ook eens aan het pand Amaliawolde in Baarn. Het ligt in een prachtige groene omgeving, super bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto en beschikt over een eigen parkeerterrein. Neem gerust contact om eens geheel vrijblijvend te komen kijken. Contact gegevens: Ernst Wilton 06-55400370 of Lizetta van Coevorden 06-29572759.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner