Nieuwe vestiging in Amersfoort

We zijn blij om een nieuwe vestiging in Amersfoort te mogen presenteren. Niet alleen omdat hiermee ons aanbod in de regio Amersfoort wordt uitgebreid maar vooral ook omdat we hier nieuwe huurmogelijkheden aanbieden. Naast ons gebruikelijke aanbod van afsluitbare kantoorruimtes bieden nu ook ‘Flexplekken’ aan. Ook met een flexibel contract,

Post-corona huurmarkt

Het is inmiddels wel duidelijk geworden dat het thuiswerken een blijvertje is geworden. Van ’terug naar het oude normaal’ is helemaal geen sprake.  De vraag naar flexibele werkplekken in de markt is sterk toegenomen. Niet alleen ZZP’ers die collega-ondernemers willen opzoeken in een professionele omgeving opzoeken maar ook werknemers die het ’thuiswerken’ iets anders invullen. Zij kiezen namelijk liever voor een professionele werkplek in de buurt dan dat ze constant thuis werken.

Best of both worlds

Wie dus wil werken in een inspirerende omgeving waar je ook andere professionals ontmoet, kan in deze vestiging prima terecht. Je vindt er een goede werkplek met de gezelligheid van collega-flexwerkers. Je werkt daarbij in een professionele omgeving met supersnelle wifi. Bij de koffieautomaat ontmoet je inspirerende mensen om mee te sparren. Je huurt de werkplek flexibel per dag, week of maand. De tarieven zijn all-in. en je geniet altijd van gratis koffie, thee en WIFI.

Vier redenen om een Flexplek te huren

Voor de Flexplekken geldt bijna hetzelfde als voor onze afsluitbare kantoorruimten:

  • Flexibele huurtermijn;
  • Maandelijks opzegbaar
  • Te betrekken in 1 week
  • Gratis vergaderen
Je hebt allen geen logo op de deur van je afsluitbare kantoor.

Wil je een afspraak maken?

Ben je opzoek naar een afsluitbare kantoorruimte of een flexplekk? Denk dan FlexOffiZ Amersfoort op de Heliumweg 38. is gevestigd in een modern pand gelegen op het bedrijventerrein Isselt. Dit bedrijventerrein heeft een zeer strategische en aantrekkelijke ligging, nabij de binnenstad van Amersfoort en het open Eemlandschap voor de deur. Wat wil je nog meer?

Goed bereikbaar

Op bedrijventerrein de Isselt is een grote diversiteit van bedrijven gevestigd en maakt het tot een gewilde vestigingsplaats. De Heliumweg is goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de eigen auto. Parkeren kan op het eigen terrein. Lekker lunchen met een zakenrelatie of een terrasje pakken na werktijd? Je zit binnen enkele minuten in de binnenstad achter een lekker koud biertje.

Neem gerust contact om eens geheel vrijblijvend te komen kijken, Er is vast een passende werkplek voor jou! 

 

Per direct beschikbaar:

Kantoor met 1 werkplek

(€ 300,- per maand excl. BTW)
Open werkplek

Flexplek, 1 dag per week

(€ 60,- per maand excl. BTW)
Open werkplek

Vaste Flexplek, 5 dagen per week

(€ 300,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 2 werkplekken

(€ 570,- per maand excl. BTW)
Open werkplek

Flexplek, 2 dagen per week

(€ 120,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 3 werkplekken

(€ 855,- per maand excl. BTW)
Open werkplek

Flexplek, 3 dagen per week

(€ 180,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 4 werkplekken

(€ 1.080,- per maand excl. BTW)
Open werkplek

Flexplek, 4 dagen per week

(€ 240,- per maand excl. BTW)
Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner