Overname FlexOffiz Nederland B.V. door ABOG Vastgoed Wonen B.V.

Met groot genoegen laten wij u weten dat FlexOffiZ Nederland B.V. per 1 oktober 2022 is overgenomen is door ABOG Vastgoed Wonen B.V.

FlexOffiZ Nederland B.V. was al een tijdje op zoek naar een geschikte overname partner. De reden hiervoor was dat FlexOffiZ Nederland B.V., in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid is tot een volwassen kantoor-operator die niet meer bij de toekomstvisie van Annexum paste.

Na een traject van informatie-uitwisseling en besprekingen waren we tot de conclusie gekomen dat ABOG Vastgoed Wonen B.V. de geschikte partner is voor de overname van FlexOffiZ Nederland B.V.

Aart Bosman is de bestuurder van ABOG Vastgoed Wonen B.V. en het bedrijf wordt gerund door Aart en zijn zoons Bjorn en Sven. ABOG Vastgoed Wonen B.V. richt zich op beleggingen in commercieel vastgoed en woningen.

Lizetta van Coevorden blijft daarbij het bekende gezicht en aanspreekpunt. Daarnaast zullen ook Bjorn en Sven aan boord komen om zo een nog betere dienstverlening te kunnen bieden.

De directie zal gevormd worden door Aart Bosman en Lizetta van Coevorden. Lizetta is daarnaast ook aandeelhoudster geworden van FlexOffiZ Nederland B.V.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner