Bekende Nederlanders stylen interieur FlexOffiZ

Als FlexOffiZ zijn we enorm trots op om te hebben deelgenomen aan het nieuwe tv programma The Interior Project VIPS. Het pand van FlexOffiZ in Leiderdorp was te zien in aflevering 2, die dinsdagavond 18 april werd uitgezonden op RTL4.

The Interior Project VIPS

In The Interior Project VIPS strijden 6 bekende Nederlanders tegen elkaar om de beste interieurstyling. Het programma wordt gepresenteerd door Leco van Zadelhoff en Edson da Graça. De deelnemers krijgen iedere week de opdracht een ruimte op te knappen en stijlvol in te richten met hun eigen signatuur. Het ontwerp wordt beoordeeld door een vakjury.

Het stylen van een kantoor

Voor aflevering 2 luidde de opdracht, het stylen van een diverse gebruiksruimtes in een kantoor. Het ontwerp moest geschikt zijn voor een breed scala aan bedrijven, van zorginstelling tot IT-bedrijf en van webshop tot notariskantoor. Zakelijk, functioneel en niet te hysterisch.

Wie huurt straks het kantoor van Ruth of Shelly?

FlexOffiZ staat erom bekend dat zij met heel weinig middelen een gedateerd kantoor een frisse look kan geven en aantrekkelijk te maken voor (nieuwe) huurders. Toen RTL belde met de vraag of wij mee wilden werken aan het programma, was de keuze snel gemaakt. “Het is ontzettend leuk om van dichtbij te hebben gezien hoe de BN’ers vol passie aan de slag ging met onze ruimtes”, aldus Lizetta van Coevorden. “Het resultaat heeft ons geïnspireerd om verder te gaan met de rest van het pand. Het is natuurlijk ook ontzettend leuk dat een ondernemer straks kan vertellen dat zijn of haar kantoor is gestyled door bijvoorbeeld zangeres Ruth Jacott of presentatrice Shelly Sterk” vervolgd Lizetta.

Bent u geïnteresseerd in een kantoorruimte in Leiderdorp. Bel dan gerust voor een afspraak! Er zijn nog enkele kantoren beschikbaar. De aflevering is overigens terug te kijken via Uitzending gemist.