Jongeren gaan lunch verzorgen lunch bij bedrijvencentrum FlexOffiZ

Bedrijven ‘De Proteïnebar’ en ‘Ambulante Jeugdhulp’, (huurders van FlexOffiZ Leiderdorp) gaan samenwerken en zullen voor de huurders van het pand aan de Elisabethhof, dagelijks een lunch gaan verzorgen. Het speciale aan deze samenwerking is dat deze lunch gemaakt wordt door jongeren die ondersteuning nodig hebben en onder begeleiding van ervaren werkbegeleiders van Ambulante Jeugdhulp. De Proteinebar stelt hiervoor haar keuken beschikbaar en FlexOffiZ het restaurant.

Meer dan de maaltijden alleen

Dit betekent dat deze jongeren niet alleen maaltijden bereiden, maar ook hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen, terwijl ze ook bijdragen aan de gemeenschap. (Een beetje zoals het programma van TV kok Jamie Oliver waarbij kansarme jongeren de kans geboden wordt om kok te worden)

Eerlijke, hoogwaardige producten in een vrolijke en positieve sfeer

Ambulante Jeugdhulp is een organisatie die gelooft in het potentieel van jongeren en hen begeleiding biedt om hun talenten te ontplooien. Het restaurant is elke werkdag geopend van 11:00 tot 13:30 uur voor huurders. Een van de kernwaarden van Ambulante Jeugdhulp is het leveren van eerlijke producten van hoge kwaliteit, gecombineerd met een vrolijke en positieve sfeer. Naast de lunch biedt Ambulante Jeugdhulp ook cateringdiensten.

Een smakelijke win-win-situatie

“Het is ontzettend leuk om te zien dat huurders elkaar weten te vinden met dit soort initiatieven. Het is aan alle kanten een win-win; voor de huurders die geen boterhammen meer van thuis mee hoeven te nemen en de jongeren die op deze manier werkervaring op kunnen doen”. “Wij hopen dat de samenwerking een groot succes wordt voor iedereen!” aldus Lizetta van Coevorden van FlexOffiZ.

Meer info:

Lizetta van Coevorden

06-29572759
lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl