Lizetta van Coevorden: Leidend in de Vastgoedrevolutie

De wereld van zakelijk vastgoed ondergaat momenteel een ware revolutie, Lizetta van Coevorden MSV, de drijvende kracht achter FlexOffiZ neemt ons er graag op mee, aangezien in deze turbulente kantorenmarkt FlexOffiZ een cruciale rol speelt door een innovatief en flexibel verhuurconcept te bieden dat de vastgoedwereld optimaal bedient.

FlexOffiZ heeft zichzelf gevestigd als hét flexibele ‘no-nonsense’ verhuurconcept, met all-in prijzen en een maandelijkse opzegtermijn, en biedt zelfs langere termijn opties indien gewenst. Dit geeft huurders de vrijheid en flexibiliteit die ze nodig hebben in deze snel veranderende tijden.

Maar wat FlexOffiZ echt onderscheidt, is het managementbasis/partnerschap model.

Lizetta van Coevorden begrijpt dat vastgoed niet alleen draait om vierkante meters, maar om het maximaliseren van de waarde van elk pand. FlexOffiZ zorgt ervoor dat panden (weer) renderen en streeft naar een maximale huuropbrengst. Dit betekent dat veel huurders samen meer omzet genereren dan een enkele huurder, wat bovendien minder risicovol is.

Wat is het geheim van het succes van FlexOffiZ met deze budgetvriendelijke aanpak van het upgraden van panden?

Lizetta vertelt:” Ons team heeft slimme manieren ontwikkeld om ruimtes en panden op te waarderen zonder kostbare investeringen. Het draait allemaal om het optimaliseren van de beschikbare ruimte en het creëren van aantrekkelijke, functionele werkplekken.”

Branding is ook een essentieel onderdeel van de strategie van FlexOffiZ.

Het plaatsen van het FlexOffiZ-logo op een pand trekt meer huurders aan dan een simpel “te huur”-bord. Het geeft potentiële huurders vertrouwen en geeft het pand een herkenbare identiteit in de markt.

Lizetta deelt: “FlexOffiZ biedt pandeigenaren drie belangrijke mogelijkheden:

  1. Businesscenter: Voor pandeigenaren die hun pand willen transformeren tot een volwaardig businesscenter en daarbij volledig ontzorgd willen worden biedt dit alle gewenste opties.
  2. Tijdelijke Invulling: Voor panden die wachten op een grotere transformatie biedt FlexOffiZ (tijdelijke) invulling tegen m²-prijzen, zonder leegstandbeheer.
  3. Invulling van Verborgen Leegstand: Gedurende de lange looptijd van bestaande huurcontracten, zorgt FlexOffiZ voor de (tijdelijke) invulling van verborgen leegstand, waarbij het gewenste huurdersprofiel wordt gematched.

Wat FlexOffiZ echt onderscheidt, is het maatwerkadvies aan pandeigenaren en de volledige ontzorging op commercieel, marketing en administratief gebied. Bovendien biedt FlexOffiZ de mogelijkheid tot totaalbeheer, inclusief technisch beheer en huismeesterdiensten, dankzij een samenwerking met facilitair beheerder CRMD Vastgoedmanagement.”

Een van de meest opvallende aspecten van FlexOffiZ is het “no cure no pay”-principe.

De teller van FlexOffiZ begint pas te lopen wanneer de eerste huurders intrekken, en zelfs dan wordt slechts een bescheiden opstartfee van 1000 euro gevraagd.

Bij FlexOffiZ draait alles om waarden zoals flexibiliteit, transparantie, eenvoud en betaalbaarheid.

Lizetta van Coevorden en haar team zijn met deze focus vastbesloten om de vastgoedmarkt te blijven transformeren en tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van huurders en pandeigenaren.

Lizetta is daarmee niet alleen een leading lady in de vastgoedmarkt, maar ook een visionair die de toekomst van zakelijk vastgoed vormgeeft met FlexOffiZ. De vastgoedrevolutie is gestart, en Lizetta streeft ernaar met FlexOffiZ een actieve motor te zijn die het aandrijft.

Je kunt ernaar uitzien hier meer over te horen: Lizetta zal met Claudia van Haeften, founder Sociëteit Vastgoed, binnenkort een podcast opnemen over de meerwaarde en ontwikkeling van flexkantoren in de sector, en ze zullen tevens in gesprek gaan over de belangrijke rol van actieve, kennisgerichte vrouwen in de vastgoedsector.

Tot Sociëteit Vastgoed!

Dit artikel verscheen eerder op de website van Sociëteit Vastgoed