Sociëteit Vastgoed Podcast: Transformeren en Triomferen

De Kracht van Keuzes en Vrouwen in Vastgoed

In deze boeiende video en podcast over business en familie, belichten Lizetta van Coevorden en Claudia van Haeften de vastgoedsector. Lizetta spreekt over het transformeren van lege panden naar bruisende ondernemershubsen, terwijl Claudia haar boek ‘De Kracht van Keuzes’ en de invloed van familie en verleden op haar leven en carrière bespreekt. Hun gesprek benadrukt de waarde van samenwerking en menselijke ervaringen in de vastgoedbranche.

De marktdynamiek en de kunst van het vinden

Lizetta deelt inzichten over marktdynamiek en de kunst van het vinden van de juiste huurder, ondersteund door interacties met Sociëteit Vastgoed. Claudia biedt een intieme blik in haar inspiraties en levenslessen. Samen leveren ze een mix van professionele wijsheid en persoonlijke groei, met nadruk op verbinding, transparantie en communicatie.

Ladies Lunch op 15 december

In een oproep aan “Ladies in het Vastgoed”, nodigen Lizetta en Claudia, moeders van acht dochters, vakvrouwen uit om hun kennis en ervaringen te delen. Ze moedigen aan tot groei in de vastgoedsector door persoonlijke en professionele paden te smeden. De Ladies Lunch op 15 december is een kans voor vrouwen in het vastgoed om samen te leren en te groeien.

Deze podcast verscheen eerder op het Podcast platform van Sociëteit Vastgoed