Kantoor huren in Breda?

FlexOffiZ breidt uit met een tweede locatie!

We zijn opgetogen om aan te kondigen dat FlexOffiZ haar tweede vestiging in Breda opent, gelegen aan Takkebijsters 57a. Deze nieuwe locatie is gehuisvest in een representatief pand met een uitstraling die doet denken aan een luxe hotel.

Groeiende vraag naar kantoor huren in Breda

Als reactie op de groeiende vraag naar flexibele werkplekken, hebben we deze nieuwe vestiging geopend om te voldoen aan de behoeften van moderne professionals en bedrijven in Breda en omliggende gebieden. De Takkebijsters-locatie vult onze bestaande vestiging aan de Hooilaan 1 aan, waar we voornamelijk een budgetvriendelijk businesscenter voor starters bieden. Met deze nieuwe locatie streven we ernaar om ook bedrijven te bedienen die waarde hechten aan uitstraling en luxe.

Wat mag je verwachten van onze nieuwe vestiging?

  • Een prachtige lounge, zorgvuldig ontworpen om een inspirerende en ontspannen omgeving te creëren waar huurders kunnen netwerken, samenwerken of gewoon even tot rust kunnen komen tussen hun werkzaamheden door.
  • Uitstekende bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid voor zowel huurders als bezoekers.
  • Flexibele huurtermijnen, maandelijks opzegbaar, met een all-inclusive prijs waar alle services zijn inbegrepen, zoals gratis wifi en vergaderruimtes.
  • Beschikbaarheid van ruime kantoorruimtes voor bedrijven die op zoek zijn naar meer werkruimte.

Wil je een afspraak maken?

We nodigen je van harte uit om onze nieuwe locatie te komen bekijken en zelf de voordelen van flexibele kantoorruimte te ervaren.

Voor meer informatie over FlexOffiZ en onze nieuwe locatie in Breda, kun je contact met ons opnemen via Lizetta van Coevorden op 06 2957 2759 of 085 007 1211.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze nieuwe FlexOffiZ-locatie!

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner