Op zoek naar kantoorruimte?

Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

1. Locatie

De locatie is cruciaal. De meeste mensen willen geen lange reistijd of een plek die moeilijk bereikbaar is met de auto. Hoe voelt de buurt aan? Gaat het om een veilige en comfortabele omgeving? Ondernemers geven vaak de voorkeur aan een plek dicht bij huis, het centrum of een levendige buurt met allerlei voorzieningen zoals restaurants en supermarkten op loopafstand.

2. Parkeren en Openbaar Vervoer

Als je met de auto komt, is het handig als er parkeergelegenheid in de buurt is, bij voorkeur op het eigen terrein van het kantoor. Voor fietsers of scooterrijders is een veilige en droge stalling essentieel om diefstal te voorkomen en comfortabel te kunnen vertrekken.

3. Uitzicht

Een mooi uitzicht kan bijdragen aan je welzijn en productiviteit. Denk aan groene omgevingen, levendige straten of weidse landschappen. Het is belangrijk dat je je prettig voelt wanneer je naar buiten kijkt, aangezien je hier veel tijd zult doorbrengen.

4. Voorzieningen

Onderzoek welke faciliteiten worden aangeboden en welke je echt nodig hebt. Let op wat bij de prijs is inbegrepen, zoals internet, vergaderruimtes, schoonmaak en nutsvoorzieningen.

5. Flexibiliteit en Toegankelijkheid

Bekijk de openingstijden van het pand en of je ook buiten kantooruren toegang hebt. Dit is vooral belangrijk als je ’s avonds of in het weekend moet werken.

6. Privacy en Geluidsniveau

Als privacy belangrijk is, kies dan voor een kantoorruimte die afsluitbaar is en test het geluidsniveau. Informeer ook naar de bedrijfsactiviteiten van je buren en hoe dit van invloed kan zijn op jouw werk.

7. Prijs

Bepaal je budget en wees verstandig in je keuze. Als starter is het misschien verstandig om te beginnen met een goedkopere optie of een co-working ruimte. Let op welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs en welke extra kosten er mogelijk bij komen.

Hulp nodig bij het zoeken?

Ben je op zoek naar kantoorruimte en heb je hulp nodig? Wellicht dat er in het FlexOffiZ aanbod een ruimte is die aan je wensen voldoet. Je kunt altijd eerste een keer komen kijken. Aarzel niet om contact op te nemen als je er nog vragen over hebt. FlexOffiZ staat klaar om je te helpen bij je zoektocht!

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner