Hieronder delen wij graag het bericht dat huurbieding.nl bekend heeft gemaakt. In dit bericht kondigt Huurbieding.nl de samenwerking met ons aan, als vooraanstaande aanbieder van flexibele kantoorruimtes.

Nu 8 locaties van FlexOffiZ op huurbieding.nl!

Hieronder een overzicht van de 8 locaties van FlexOffiZ die via Huurbieding te vinden zijn. Al jaren is Huurbieding een vaste partner van FlexOffiZ, maar nog nooit had FlexOffiZ zoveel locaties op hun website staan.

Huurbieding is een website waar vraag en aanbod van bedrijfsmatig vastgoed samenkomen. Potentiële huurders kunnen eenvoudig zoeken naar een geschikte ruimte.

FlexOffiZ Breda Robuust

FlexOffiZ Breda Robuust gelegen aan de Hooilaan 1 ligt aan de rand van woonwijk Doornbos. De locatie is ideaal voor de startende ondernemer die nu nog aan de keukentafel zit te werken en klaar is om de stap te zetten naar een professionele werkomgeving. Ontdek hier de ideale kantoorruimte voor jou: Hooilaan 1, Breda | Werkplekken huren (op huurbieding.nl).

FlexOffiZ Breda

FlexOffiZ Breda Takkebijsters

FlexOffiZ Takkebijster 57a is gelegen op het bedrijventerrein Moleneind-Oost in Breda in representatief kantoorpand. In de mooie loungeruimte, luxe ingericht met bar en zitjes kunt u heerlijk even ontspannen of een zakelijke relatie ontvangen. Het kantoor ligt direct aan de A16 en binnen enkele autominuten van de A27. Parkeren kan op het terrein. Op deze zichtlocatie zit je perfect of je nu een klein kantoor zoekt of grotere metrages, alles is mogelijk hier! Neem hier een kijkje binnen: Takkebijsters 57A, Breda | Kantoorruimte huren (op huurbieding.nl).

Kantoorruimte Breda Takkebijster

FlexOffiZ Arnhem

FlexOffiZ Arnhem is gelegen langs de A325 in een modern vrijstaand pand met alle faciliteiten. Er is een goeder verbinding met het openbaar vervoer en binnen enkele autominuten zit je zo op alle uitvalswegen en ben je ook zo in de historische binnenstad van Arnhem. Het pand is 24/7 toegankelijk. Ontdek hier FlexOffiZ Arnhem Kronenburgsingel: Kronenburgsingel 525, Arnhem | Werkplekken huren (op huurbieding.nl).

FlexOffiZ Arnhem Kronenburgsingel

FlexOffiZ Amersfoort

FlexOffiZ Amersfoort biedt inspirerende ruimten aan waar je fijn kunt werken, maar ook een training of workshop kunt geven of kunt vergaderen. Of je nu met een kleine of een grote groep bent, bij FlexOffiZ Amersfoort kun je terecht. FlexOffiZ Amersfoort is speciaal voor ondernemers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Het pand beschikt niet alleen over duurzaamheidslabel A+++, maar ook heel het dak is bedekt met zonnepanelen. Deze zonne-energie wordt ook gebruikt voor de acht laadpalen die zijn geplaatst. Er wordt geen gebruik gemaakt van gas.

Op het terrein bevindt zich tevens een insectenhotel, waarbij de natuur een handje geholpen wordt om het ecosysteem op natuurlijke wijze in stand te houden. Op het dak van het gebouw staat een bijenkolonie van circa 50.000 bijen. De bijen worden door een vaste imker verzorgd en twee á drie keer per jaar krijgen de huurders honing hiervan.

Ontdek de kantoorruimtes hier: Vanadiumweg 25, Amersfoort | Werkplekken huren (op huurbieding.nl).

FlexOffiZ Amersfoort Vanadiumweg

FlexOffiZ Ede

FlexOffiZ Ede is gevestigd in een vrijstaand pand  aan het businesspark Frankeneng. Het pand beschikt over ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. Ontdek FlexOffiZ Ede zelf hier: Pascalstraat 15, Ede | Werkplekken huren (op huurbieding.nl).

FlexOffiZ Ede

FlexOffiZ Barendrecht

FlexOffiZ Barendrecht is gevestigd aan de Kamerlingh Onnesweg. Het is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij FlexOffiZ Barendrecht wordt er gezorgd dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt. Kijk hier binnen bij FlexOffiZ Barendrecht: Kamerlingh Onnesweg 10, Barendrecht | Werkplekken huren (op huurbieding.nl).

FlexOffiZ Barendrecht

FlexOffiZ Leiderdorp

FlexOffiZ Leiderdorp is Centraal gelegen naast Meubelplein Leiderdorp en op steenworp afstand van de A-4 (Amsterdam – Rotterdam). Zeer goed bereikbaar per auto alsmede openbaar vervoer. In de directe nabijheid bevinden zich o.a. Hotel Ibis, diverse restaurants en winkelcentrum “Winkelhof”. Ontdek FlexOffiZ Leiderdorp hier: Elisabethhof 19, Leiderdorp | Werkplekken huren (op huurbieding.nl).

FlexOffiZ Leiderdorp

FlexOffiZ Spijkenisse

FlexOffiZ Spijkenisse is gevestigd in een reprenstatiefpand gelegen op bedrijvenpark Molenwatering nabij de uitvalsweg A15 en is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Molenwatering is een gewilde vestigingsplaats voor midden- en kleinbedrijven. Op enkele autominuten bevindt zich winkelcentrum Akkerhof met leuke winkels een supermarkt en lunchrooms. Bekijk hier de kantoorruimtes van FlexOffiZ Spijkenisse: Curieweg 9, Spijkenisse | Kantoorruimte huren (op huurbieding.nl).

FlexOffiZ Spijkenisse

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuur-platform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoed partijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden!

Over FlexOffiZ

FlexOffiZ biedt ondernemers, starters, zzp-ers maar ook grotere organisaties volledig ingerichte werkplekken met aanvullende services voor een all‑in prijs. Dit houdt enerzijds flexibiliteit in de vorm van per maand opzegbare huurovereenkomsten en anderzijds flexibiliteit door altijd ruimte te bieden naar behoefte, als het ware een flexibele schil.

De visie van FlexOffiZ luidt dan ook “Het helpen van serieuze starters en snelle groeiers door het aanbieden van betaalbare kantoorruimte tegen flexibele voorwaarden”. FlexOffiZ streeft ernaar om de verwachtingen van onze huurders en eigenaren van vestigingen te overtreffen en hun vertrouwen te blijven winnen.

Hulp nodig bij het zoeken?

Ben je op zoek naar kantoorruimte en heb je hulp nodig? Wellicht dat er op deze 8 locaties een ruimte is die aan je wensen voldoet. Je kunt altijd eerste een keer komen kijken. Aarzel niet om contact op te nemen als je er nog vragen over hebt. FlexOffiZ staat klaar om je te helpen bij je zoektocht!

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner