Professional Front Desk

Powered by ReMind Allround Office Support

Professional Front Desk

Als u voor kiest om uw pand voor langere tijd via FlexOffiZ te verhuren dan komt een Professional Front Desk de bezettingsgraad absoluut te goede. Alles dat het pand inkomt en uitgaat verloopt via deze service, is efficiënt en zorgt voor een gastvrije uitstraling.

Ontvangst gasten

Je gasten worden op vriendelijke wijze verwelkomd bij binnenkomst en begeleid naar je kantoor of de besproken vergaderruimte. Verder staan het front desk team klaar om ervoor te zorgen dat alles tijdens het bezoek soepel verloopt.

Wil je gasten uitnodigen voor een vergadering. Je stemt het eenvoudig af met het front desk team. Zij zorgen ervoor dat de ruimte wordt voorbereid en zetten alles klaar. Eventueel herschikken ze de indeling op basis van de mogelijkheden en uw wensen.

Coördinatie vergaderruimte(s)

Binnenkomende post

Je kunt eenvoudig online zaken bestellen en laten bezorgen aangezien de professionele front desk de pakketjes voor je in ontvangst kunnen nemen. De eerst volgende keer dat je langs de desk komt neem je ze mee, evenals de post die ook hier binnen komt.

BackOffiZ Support neemt je het werk uit handen. Starters en groeiers delen een ding: ze komen iedere dag weer tijd tekort. De onderstaande BackOffiZ Support diensten kunnen eraan bijdragen om en het probleem op te lossen en tegelijkertijd nog professioneler naar buiten te kunnen treden.

Maak gebruik van onze ervaring!

Wil je de verhuurbaarheid van je kantoor verbeteren door een Professional Front Desk op te zetten? Vul het bijgaande formulier in zodat we een afspraak met je kunnen inplannen.

REMIND BACKOFFIZ

ReMind brengt jaren ervaring met zich mee

Al enige tijd waren we op zoek naar een geschikte partner om onze dienstverlening uit te breiden met allround officesupport. In ReMind denken wij de ideale partner voor samenwerking te hebben gevonden.

ReMind is al meer dan 30 jaar actief en is uitgegroeid tot een bedrijf met 4 vestigingen: in Bussum, Hilversum, Baarn en Huizen, 14 vaste medewerkers en een flexibele schil van professionals. Ze werken voor ruim 200 organisaties, groot en klein, profit en non-profit, landelijk en internationaal.

Heb je jouw kantoor leeg staan? FlexOffiZ zorgt voor direct rendement!