Afgelopen week heeft FlexOffiZ haar nieuwe website gelanceerd. Na 7 jaar werd het de hoogste tijd voor iets nieuws. De oude website was inmiddels erg verouderd en bovendien heel traag geworden.

Vindt nu supersnel jouw nieuwe kantoor

De nieuwe website heeft een eigentijdse, frisse uitstaling en is lekker snel.  Met een paar muisklikken vind je direct alle informatie over huren bij FlexOffiZ en plan je ook direct een bezichtiging. Ook de pandeigenaar die met FlexOffiZ wil samenwerken vindt snel waar hij zijn pand kan aanmelden.

De website is gemaakt door Eric Cornelissen van Cornelissen.Marketing uit Bussum. Eric is al jarenlang de vaste marketingadviseur van FlexOffiZ. Eric heeft een IT achtergrond waardoor hij als geen ander de perfecte mix van technologie en marketing kan bieden. ‘Eric heeft niet alleen verstand van zaken maar is ook zo betrokken bij FlexOffiZ, waardoor hij inmiddels meer als een collega gezien wordt dan een zakenrelatie’, ‘We zijn super trots op onze nieuwe website!’, aldus Eveline en Lizetta van FlexOffiZ.

Ben jij ook blij met onze nieuwe website?

Heb je de website bekeken en ken jij iemand die op zoek is naar kantoorruimte met een flexibel contract? Attendeer deze persoon dan op onze website. Tag die persoon dan op één van onze social media kanalen. Voor iedere vijfde tagger hebben wij een leuke attentie.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner