Het aanbod van FlexOffiZ is ook flexibel: zo komen er met regelmaat nieuwe vestigingen bij. Wij proberen op die manier het aanbod zo goed mogelijk te matchen met de behoefte in de markt. Nu met nieuwe kantoorruimte Amersfoort.

Kantoorruimte Amersfoort: FlexOffiZ opent 2e vestiging

Opening op 27 september 2019

FlexOffiZ heeft sinds kort een tweede vestiging geopend aan de Hardwareweg (12 )om aan de toenemende vraag naar flexibele kantoorruimte in de regio Amersfoort te kunnen voldoen. De 1e vestiging aan de Databankweg opende 5 jaar geleden al haar deuren, daardoor is het bedrijfsleven in Amersfoort FlexOffiZ welbekend.   

Bedrijventerrein De Hoef

Het nieuwe businesscenter is gelegen aan de Hardwareweg op bedrijventerrein De Hoef-West. Hier komen wonen, werken, leren en ontspannen samen. Op dit uitstekend bereikbare bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven te vinden. Het heeft ook een representatieve mix aan panden en architectuur.

Bereikbaarheid

Station Amersfoort Schothorst ligt op 10 minuten loopafstand. Je bent met de auto ook zo op de A1 en de A28. Er zijn voldoende parkeerplekken op het terrein beschikbaar

Maandelijks opzegbaar en niet duur!

Bij FlexOffiZ kunnen startende ondernemers zoals zzp’ers en mkb’ers op flexibele basis een kantoor huren. Dit is al mogelijk vanaf € 310,00 per maand. FlexOffiZ werkt met maandelijkse contracten en all-inclusive prijzen. Zo zit je nooit ergens lang aan vast.  Ben je op zoek naar grotere metrages? Ook hiervoor kan je bij FlexOffiZ terecht!

Informatie over het huren van kantoorruimte

Wilt u meer informatie over het huren van kantoorruimte Amersfoort? Neem dan contact op met FlexOffiZ 020-5720135 of kijk op www.flexoffiz.nl

Over FlexOffiZ

FlexOffiZ is een kantooraanbieder van flexibele kantoorruimte. In 2012 is FlexOffiZ ontstaan vanuit Annexum BV om te kunnen voorzien in de groeiende behoefte om op een flexibele manier kantoorruimte te kunnen huren en doeltreffende oplossingen te kunnen aanbieden voor het leegstand probleem in Nederland.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden