FlexOffiZ opent in Arnhem!

Kantoorruimte huren in Arnhem kan nu ook bij FlexOffiZ want deze maand opende we de deuren van onze eerste vestiging in de regio Arnhem. Een plaats en regio die hoog op de wensenlijst stond. Arnhem is namelijk dé stad van de zakelijke dienstverleners. Een doelgroep die we graag bedienen als het op flexibel huren aankomt. Daarnaast heeft Arnhem een bruisende binnenstad met prachtige parken.

Kamer van Koophandel

Kantoorruimte huren in Arnhem was nog niet eerder zo interessant als nu. We zijn namelijk gevestigd aan de Kronenburgsingel 525 bij de Kamer van Koophandel. Je huurt dus een kantoorruimte op een prachtige en goed bereikbare zichtlocatie met ruime parkeergelegenheid. Winkelcentrum Kronenburg ligt op steenworp afstand. Met de Kamer van Koophandel binnen handbereik is een vliegende start  gegarandeerd!

Kantoorruimte huren in Arnhem met een flexibel contract

Voor wie ons nog niet kent: Flexibel huren is de kracht van FlexOffiZ. Het flexibele huren is vooral zeer populair bij starters. Maar ook bij bedrijven die tijdelijk uitbreiding nodig hebben willen graag flexibel huren. We werken met een maandelijkse opzegtermijn. Ondernemers blijven hierdoor flexibel bij het inspelen op de marktontwikkelingen. Zeker in de huidige Corona tijd met zoveel onzekerheden geeft dit veel rust. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat.

Alle faciliteiten goed geregeld

Los van een prettige kantoorruimte mag je ook nog eens gratis vergaderen in de centrale ruimte en gebruik maken van de wifi. Bezoekers worden doorverwezen door de receptie en lunchen kan in het bedrijfsrestaurant. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner