Leegstand kantoren: Hoe vind ik nou die grote huurder?

Als de vorige huurder vertrokken is…

Kantoorpandeigenaren die kampen met leegstand kantoren in combinatie met een verouderd pand hebben daardoor vaak moeite met het vinden van nieuwe huurders.  De vorige huurder is vertrokken naar een nieuwbouwpand en nu het pand leeg is, valt ineens de gedateerde staat van het pand op. Er moet nodig iets gebeuren anders komt die nieuwe huurder al helemaal niet. Een grote verbouwing is kostbaar en vaak is er geen budget voor.  En dan moet het pand ook nog moeten concurreren met de nieuwbouwpanden.

… moet er een nieuwe huurderkomen

Veel pandeigenaren focussen voornamelijk op het vinden van die grote huurder, mede gedreven door de conservatieve maatstaven in de vastgoedwereld. Hierdoor dreigt de pandeigenaar terecht te komen in een neerwaartse spiraal: het zoeken naar een grote huurder wordt bemoeilijkt door de staat van het pand, het pand staat steeds langer leeg en raakt in verval, waardoor het vinden van die huurder nog moeilijker wordt en de m2 prijs onder druk komt te staan.

… of zijn er meer oplossingen denkbaar?

FlexOffiZ is hierbij de oplossing en heeft al veel pandeigenaren geholpen door middel van haar kantoorconcept. Hiervoor hoeven geen peperdure investeringen gedaan te worden omdat FlexOffiZ creatief naar het pand kijkt en werkt met de bestaande ruimtes en minimale middelen om het pand weer aantrekkelijk te maken.

Verhuur sneller met een hogere opbrengst

Vaak beschikt een ouder kantoorpand al over kleinere kantoren (inbouwpakket) en deze verhuurd FlexOffiZ aan makkelijk aan kleinere ondernemers. Veel kleinere huurders zorgen ook voor de gewenste huurstroom en zelfs nog hoger dan één grote huurder. Pluspunt daarvan is dat het financiële risico beperkt wordt, want niet alle huurders zullen tegelijkertijd failliet gaan of vertrekken. Ook grotere huurders worden weer aangetrokken doordat er weer activiteit is in en om het pand.

“Businesscenter voor een prikkie”

Heeft u een casco ruimte die u wilt indelen met kantoren? Ook wij kunnen een vloerplan maken en doen dat ook weer budgetvriendelijk. Zo werken we bijvoorbeeld met 2e hands bouwmaterialen of werken we met verplaatsbare wanden.

Meer dan 10 jaar specialist in flexibele kantoorruimteverhuur

De kracht van FlexOffiZ zit erin dat zij op een creatieve en zuinige manier naar een pand kijkt en de mogelijkheden onderzoekt. Daarvoor maakt FlexOffiZ een Quick scan en ontzorgt vervolgens de pandeigenaar volledig bij de exploitatie. marketing, bezichtigingen, huurcontracten, facturatie, (technisch) beheer etc.

Spreek gewoon een keer met ons af

FlexOffiZ heeft een mooie trackrecord van pandeigenaren die de meerwaarde van FlexOffiZ al hebben ontdekt. Bent u geïnteresseerd in wat FlexOffiZ voor uw leegstand kantoren kan betekenen? We komen graag geheel vrijblijvend eens bij u langs.

Lizetta van Coevorden

06-29572759
lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden