Hoe laat u uw team straks samenkomen?

Steeds meer bedrijven weten inmiddels hun weg weer te vinden naar kantoor en nu weer mogen reizen met het OV zal dit aantal nog meer toenemen. Op kantoor is het een ware puzzel om de ruimte zo in te richten dat de 1,5 meter regel gehandhaafd wordt. Dit zal vooral leiden tot een lager bezettingspercentage op de werkvloer. FlexOffiZ als satellietkantoor is wellicht een oplossing die de capaciteit weer op peil kan brengen maar ook het werk dichter bij de werknemers. Zo snijdt het mes aan twee kanten: de teams kunnen weer overleggen maar hoeven minder aanspraak te doen op het OV.

Werken op kantoor, thuis of iets ertussen?

Thuiswerken is niet altijd ideaal gebleken en teams zijn vaak afhankelijk van elkaar en vinden het prettig om samen te werken in eenzelfde ruimte. Zo zal de toekomst waarschijnlijk een combinatie worden van thuiswerken en afwisselend op het hoofdkantoor en/of een ‘satellietkantoor’. Werknemers zijn zich door de corona lock-down bewust geworden van de tijd die hun mobiliteit kost.

FlexOffiZ als satellietkantoor

Veel veranderingen die soms jaren nodig hebben om ingeburgerd te raken zijn door de coronacrisis in twee maanden onderdeel van het nieuwe normaal geworden. Veel werkgevers zijn van hun koudwatervrees ten aanzien van thuiswerken afgeholpen en veel werknemers zijn zich meer bewust geworden hoeveel tijd ze wel niet kwijt zijn aan woon/werk verkeer. Een ‘satellietkantoor’ voor werkbesprekingen met collega’s op locaties dichter bij huis kan hierin een prima compromis zijn.

De oplossing tussen kantoor en thuis

FlexOffiZ biedt met haar maandelijks opzegbare contracten en lage huurprijzen dé oplossing voor wie werkplekken tekort komt op tijdelijke basis. Met 14 vestigingen door heel Nederland zijn er veel mogelijkheden.

Direct coronaproof aan de slag!

Daarnaast hebben wij met alle pandeigenaren afspraken gemaakt om vloeren, die eigenlijk voor reguliere verhuur bestemd zijn, tijdelijk in te zetten voor flexibele verhuur. Wij zorgen ervoor dat de werkruimte ‘corona-proof‘ wordt ingericht en zorgt dat medewerkers direct aan de slag kunnen.

Zit er geen FlexOffiZ vestiging bij u in de buurt? Geen zorgen! Door ons brede relatienetwerk door heel Nederland zullen wij ons inzetten om uw vestigingsvoorkeur te realiseren! Neem gewoon contact met ons op, wij helpen u graag.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden