Businesscenter: maximaliseer het potentieel van uw lege kantoorpand

Leegstaande kantoorruimtes zijn niet alleen een verloren investering, maar kunnen ook een bron van zorgen zijn voor pandeigenaren.  In plaats van te worstelen met leegstand, kunnen pandeigenaren deze ruimtes omvormen tot winstgevende businesscenters met behulp van FlexOffiz. Dit flexibele concept biedt talloze voordelen, niet alleen voor de eigenaar, maar ook voor huurders.

Maximaliseer de opbrengst en spreid het risico

Door van een leeg kantoorpand een FlexOffiZ vestiging of businesscenter te maken, wordt het volledige potentieel van het kantoorpand benut. Door het aanbieden van flexibele huuropties, behalen pandeigenaren optimaal rendement op ruimte die anders ongebruikt zou blijven. FlexOffiz zorgt voor een optimaal gebruik, waardoor pandeigenaren profiteren van een stabiele stroom van inkomsten.

Minimaal leegstand voor behoud van waarde

Leegstand is een nachtmerrie voor iedere pandeigenaar, maar door de samenwerking met FlexOffiZ kan zonder grote ingrepen lege ruimte getransformeerd worden tot een businesscenter.  Met kortlopende huurovereenkomsten en de mogelijkheid om een ruimte op maat aan te passen aan de behoeften van huurders, trekt FlexOffiz een breed scala aan bedrijven aan.  Van startups tot gevestigde ondernemingen.

Dit vergroot niet alleen de aantrekkelijkheid van het pand maar zorgt er ook voor dat het pand relevant blijft in een dynamische markt. FlexOffiz heeft een bewezen staat van dienst in het aantrekken van huurders. Door het aanbieden van gemeenschappelijke ruimtes in combinatie met flexibele contracten, minimaliseert FlexOffiz de leegstand en maximaliseert het de bezettingsgraad van het pand.

Vereenvoudigt beheer waar u niet naar hoeft om te kijken

Het beheren van een kantoorpand is een tijdrovende en complexe taak. FlexOffiZ ontzorgt de pandeigenaar volledig en zorgt voor alle aspecten van het beheer; van het vinden van huurders tot het maken van contracten, het factureren en innen van de huur tot het algemeen onderhoud. Dit vermindert de administratieve lasten en verhoogt de efficiëntie van het pandbeheer. FlexOffiZ biedt eventueel zelfs totaal beheer aan. Dit kunnen wij doen door onze samenwerking met CRMD Vasgoedmanagement.

Een businesscenter versterkt gemeenschapsgevoel

Een bloeiend businesscenter kan een katalysator zijn voor de lokale economie en gemeenschap. Door een diverse groep bedrijven aan te trekken, bevordert FlexOffiz de locale samenwerking en innovatie, wat op zijn beurt kan leiden tot groei en ontwikkeling van de omgeving. Bovendien kan een goed onderhouden en actief bezet pand de algehele uitstraling van een buurt verbeteren, waardoor het aantrekkelijker wordt voor investeringen en ontwikkeling.

Conclusie: een winstgevende en efficiënte oplossing

Het creëren van een businesscenter met FlexOffiz is voor pandeigenaren een winstgevende en efficiënte oplossing voor leegstand. Door te profiteren van FlexOffiz’s expertise op het gebied van vastgoedbeheer en verhuur van flexibele werkruimtes, kunnen pandeigenaren hun investering optimaliseren, leegstand verminderen en een positieve impact hebben op zowel hun portefeuille als de lokale gemeenschap.

Samen een keer de mogelijkheden bekijken?

De mogelijkheden verschillen per vestiging dus indien je advies op dit punt nodig hebt kun je het beste even contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Partner